Ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο φετινό Conference League και θέλει να επαναλάβει μία πορεία ανάλογη με εκείνη που έκανε προ διετίας, όταν έφτασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στον όμιλο που βρίσκεται δίνεται άλλωστε στα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση (δεύτερο φαβορί για την πρωτιά) από τις στοιχηματικές εταιρείες. Παράλληλα όμως δίνεται κι αρκετά ψηλά στις εκτιμήσεις για την κατάκτηση του τροπαίου. Αξίζει να σημειωθεί δε, ότι ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί στο νεότευκτο γήπεδο της ΑΕΚ, στην “OPAP Arena”.

Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες στη 10η θέση των φαβορί, σε απόδοση 40,00, μαζί με 2-3 ακόμα ομάδες, όπως η Γάνδη και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ -που απέκλεισε η ΑΕΚ στο Champions League.

Πρώτο φαβορί θεωρείται η Άστον Βίλα (5,00-6,00), άλλωστε και πέρυσι κατέληξε σε αγγλικά χέρια το τρόπαιο, στη Γουέστ Χαμ. Ακολουθεί η Φιορεντίνα (8,00) και τρίτη έρχεται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης (10,00-11,00), την οποία έχει στον όμιλό του ο ΠΑΟΚ.