Μετά την πρώτη νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα και το δικό του νικηφόρο ντεμπούτο, ο προπονητής του Απόλλωνα Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε τα ακόλουθα:
«Το ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί. Αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά ελέγξαμε τον αγώνα. Ο Βαλμπουενά πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ. Αν πάσα στιγμή που έχεις σκορ 1-0 πάντα μπορεί να συμβεί κάτι και να ισοφαριστείς. Για τα σημεία του αγώνα, έχουμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει και έχουν καταλάβει οι παίκτες τι θέλουμε. Είχαμε πλάνο και τα ακολούθησαν αλλά είχαμε και λάθη. Η επιπολαιότητα δεν μου αρέσει καθόλου για να τελειώσουμε τη φάση. Προς το παρών μπορώ να το δικαιολογήσω. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Είχαμε δυο αποτελέσματα που δεν περιμέναμε και ήταν βαριά τα πόδια. Έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες που ήρθαν. Είναι όμορφο που ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και όλα γίνονται» .
Και πρόσθεσε: «Πρώτη φορά δουλέψαμε μαζί. Εγώ είμαι πειθαρχημένος πάρα πολύ. Είχαμε πάρα πολλά σουτ στην εστία και είναι καλό αυτό. Δεν θέλουν να παίζουν χαβαλέ. Πρέπει να βλέπουν αν υπάρχει παίκτης δίπλα τους για να τελειώσει την φάση. Μιλώ για το σημερινό παιχνίδι και μόνο»