Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Europa League απέναντι στην Μπράιτον στην Αγγλία. Σε φουλ ρυθμούς πλέον ο Γκατσίνοβιτς, δεν μπήκε ούτε τη Δευτέρα ο Λιβάι Γκαρσία, αποθεραπεία ξεκίνησε ο Βίντα.

Η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της OPAP Arena με τον Ολυμπιακό κοιτάζει πλέον το δεύτερο σερί πολύ απαιτητικό ματς που ακολουθεί με την Μπράιτον στην Αγγλία για την πρώτη αγωνιστική του Europa League την προσεχή Πέμπτη.

Από το πρωί όλα δείχνουν ότι ο Ντομαγκόι Βίντα θα χάσει την αναμέτρηση μετά το πρόβλημα που έχει αποκομίσει στα πλευρά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Κροάτης στόπερ, ο οποίος ξεκίνησε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται ενόψει και του ντέρμπι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το απόγευμα στην προπόνηση στα Σπάτα δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση σχετικά με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τα μυϊκό του πρόβλημα. Αντίθετα τα καλά νέα ήρθαν από τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και μένει πλέον να ξεκαθαρίσει στην αυριανή τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους το απόγευμα της Τρίτης (18:00) ποια ονόματα θα απαρτίζουν την αποστολή που θα ανακοινωθεί και αν κάποιος προλάβει να είναι διαθέσιμος.

Οι κιτρινόμαυροι θα πετάξουν για την Αγγλία το πρωί της Τετάρτης και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα προπονηθούν στις 20:30 ώρα Ελλάδας στο Amex ενόψει του αγώνα με την Μπράιτον, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Ματίας Αλμέιδα θα μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες.