Δηλώσεις στη Cytavision παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
«Ήταν ένα ντέρμπι. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, είναι και το πρεστίζ. Ελέγξαμε το παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμη. Εμείς είχαμε τον πλήρη έλεγχο, στο τελευταίο τρίτο είχαμε προβλήματα αλλά είμαστε καινούρια ομάδα. Είναι πολύ μεγάλη η νίκη μας. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί».

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

«Έγινε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Πέραν από τη νίκη μετράει και το πρεστίζ. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη. Στο α’ ημίχρονο ήταν και οι δύο ομάδες σφιχτές, δεν ήμασταν καλοί στο τελευταίο τρίτο και γι’ αυτό δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μετά την είσοδο των Βαλμπουενά και Μάρκες αλλά και το πρώτο γκολ μας έλυσε τα πόδια, με το δεύτερο όλα είχαν τελειώσει ενώ θα μπορούσαμε και τρίτο. Αλλάξαμε κάποια πράγματα από το προηγούμενο παιχνίδι, σχετικά είμαι ευχαριστημένος αλλά θέλουμε πάρα πολλή δουλειά ακόμη και το έχουν καταλάβει και οι παίκτες».
-Για Βάργκα: «Ήρθε αργά, δεν ήταν καν προγραμματισμένο να ήταν στον πάγκο. Δεν είχαμε καθαρό εξτρέμ. Οι παίκτες δεν γνωρίζουν ακόμη καλά ο ένας τον άλλο».