Υπόθεση απόπειρας φόνους διερευνά η Αστυνομία, αναφορικά με τον αστυνομικό που παρασύρθηκε από όχημα το απόγευμα του Σαββάτου στη Λευκωσία, με τις Αρχές να καταζητούν τον 40χρονο Κώστα Πιερή.

«Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Κώστα Πιερή, 40ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης κακόβουλης βλάβης, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 22 Ιουνίου 2024.

GQsgn2OWQAAT--G

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό ή στην αναγνώρισή του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

κπ-891x780

Υπενθυμίζεται πως, γύρω στις 16:00, αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν σε μοτοσικλέτα έκανε σήμα στον 30χρονο σταματήσει, ωστόσο αυτός αγνόησε το σήμα και παράσυρε με το όχημα του τον αστυνομικό.

Ακολούθως, ο 30χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ ασθενοφόρο μετέβη στο σημείο για να μεταφέρει τον αστυνομικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο αστυνομικός φέρει τραύματα, με την κατάσταση της υγείας να είναι εκτός κινδύνου.

ΠΗΓΗ: REPORTER