Η Ίντερ μετρούσε το 5Χ5 ως απόψε και μάλιστα βρέθηκε μπροστά στο σκορ κόντρα στη Σασουόλο μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Ωστόσο οι «νεροβέρντι» έφεραν τούμπα το ματς στο 2ο ημίχρονο, κέρδισαν με 2-1 και σόκαραν την ομάδα του Ιντζάγκι.

Στο 6ο λεπτό ο Κονσίλι πρόλαβε σωτήρια τον Τουράμ ενώ στο 33’ ο ίδιος έχασε απίθανη ευκαιρία με κεφαλιά από κοντά. Στο 39ο λεπτό ο Ζόμερ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Τόλιαν ενώ στο 45+1’ ο Ντάμφρις κινήθηκε στα δεξιά και με όμορφο σουτ με το αριστερό έκανε το 1-0. Στο 45+4΄ο Μπαϊράμι πρόλαβε την έξοδο του Ζόμερ αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 52ο λεπτό η κεφαλιά του αμαρκάριστου Έρλιτς πέρασε μόλις έξω ενώ στο 54’ ο Μπαϊράμι έκανε το σουτ από δεξιά, ο Ζόμερ έχασε την μπάλα κι έτσι ήρθε το 1-1. Μάλιστα στο 63ο λεπτό ο Μπεράρντι με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2.

Στο 70ο λεπτό ο Κονσίλι πρόλαβε σωτήρια τον Φρατέζι ενώ στο 85’ ο Ζόμερ πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Λοριεντέ. Στο 90+5′ το πλασέ του Λαουτάρο από κοντά, κόντραρε κι έφυγε εκτός.

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Νταρμιάν, Μπαζτόνι (68’ Ντε Φράι), Ατσέρμπι, Μπαρέλα, Ντάμφρις, Ντιμάρκο (68’ Αουγούστο), Μχιταριάν (68’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (85’ Κλάασεν), Τουράμ (68’ Αλέξις Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Βίτι (61’ Ρουάν Τρεσόλντι), Βίνια (46’ Πέντερσεν), Έρλιτς (81’ Φεράρι), Τόλιαν, Ματέους Ενρίκε, Μπαϊράμι (61’ Καστιγιέχο), Μπολόκα, Μπεράρντι, Πιναμόντι (78’ Ντεφρέλ), Λοριεντέ