Επέστρεψε στις νίκες η Λάτσιο! Το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι, πέτυχε δύο τέρματα στο β’ μέρος της αναμέτρησης με την Τορίνο, την κέρδισε με 2-0  και πανηγύρισε το δεύτερο «τρίποντο» της στην φετινή Serie A.

Στο 5’ η Τορίνο απείλησε με τον Ρίτσι και στο 17’ η  προσπάθεια του Κασάλε πέρασε αρκετά εκτός. Στο 41ο λεπτό ο Μάρουσιτς δοκίμασε τα πόδια του από μακρινή απόσταση, αλλά ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε. Τελικά στο 56’ οι «λατσιάλι» άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Βετσίνο, έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Λατσάρι και στο 63’ το γυριστό του Λάζαρο πέρασε εκατοστά πάνω από το δοκάρι του Προβεντέλ.

Στο 75ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Φελίπε Άντερσον βρήκε τον Τσαγκάγκνι και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για το τελικό 2-0. Στο 88’ ο Καστεγιάνος θέλησε να βάλει ένα εντυπωσιακό τέρμα, όμως το ψαλιδάκι που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Ρομανιόλι, Κασάλε, Λατσάρι(80’ Χισάι), Ροβέλα, Βετσίνο(74’ Γκεντουζί), Λουίς Αλμπέρτο, Τσαγκάγκνι(80’ Ίσακσεν), Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε(74’ Καστελάνος)

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μποντζόρνο(27’ Σαζόλοφ), Σουρς, Ροντρίγκες, Λάζαρο(79’ Πελέγκρι), Ρίτσι, Ταμέζε(60’ Ίλιτς), Μπελανόβα(79’ Σόπι), Σανάμπρια, Βλάσιτς, Ζαπάτα(60’ Ράντονιτς)