Νίκη μετά από ένα μήνα για τη Νάπολι που κέρδισε με 4-1 την Ουντινέζε. Επιστροφή στα γκολ μετά από καιρό και για τον Οσιμέν που εξιλεώθηκε μετά τα όσα έχουν συμβεί τελευταία.

Στο 5ο λεπτό το σουτ του Παγέρο από δεξιά έφυγε λίγο έξω ενώ στο 11’ ο Ζιελίνσκι άδειασε τον Μπιγιόλ αλλά πλάσαρε άστοχα. Τελικά στο 17’ η Νάπολι κέρδισε πέναλτι και ο Ζιελίνσκι το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στο 24’ ο Σιλβέστρι είπε όχι σε σουτ του Κβαρατσχέλια και στο 27’ πρόλαβε σωτήρια και τον Οσιμέν ενώ στο 29’ είπε όχι και σε πλασέ του Ρουί από πλάγια αριστερά. Στο 30’ ο Νάταν έβαλε σωτήριο μπλοκ σε σουτ του Λόβριτς και στο 40’ ο Πολιτάνο έβγαλε κάθετα στον Οσιμέν που από κοντά πλάσαρε για το 2-0.

Στο 53ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Οσιμέν έξυσε τα δοκάρια της Νάπολι ενώ στο 56’ ο Κβαρατσχέλια σημάδεψε το δοκάρι του Σιλβέστρι με σουτ. Στο 74’ ο Κβαρατσχέλια έκανε το 3-0 με σουτ μετά από λάθος του Μπιγιόλ και στο 80’ ο Σάμαρντζιτς ταλαιπώρησε την άμυνα της Νάπολι και πλάσαρε από κοντά για το 3-1. Ωστόσο με τη σέντρα ο Σιμεόνε έκανε το 4-1 με κεφαλιά από κοντά.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Έστιγκορντ, Νάταν, Ρουί, Ανγκισά (83’ Ραζπαντόρι), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (71’ Καγιούστε), Πολιτάνο (63’ Λίντστρεμ), Κβαρατσχέλια (83’ Ελμάς), Οσιμέν (63’ Σιμεόνε)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Καμαρά (72’ Ζεμούρα), Πέρες, Μπιγιόλ, Κρίστενσεν, Εμποσελέ (56’ Φερέιρα), Λόβριτς (72’ Περέιρα), Γουάλας (56’ Σάμαρντζιτς), Παγέρο, Λουκά, Τοβέν (58’ Σαξές)