Απίθανη ανατροπή για την Μπαρτσελόνα και τεράστιο τρίποντο. Οι Καταλανοί βρέθηκαν στο 76’ να χάνουν με 2-0 κόντρα στη Θέλτα από το γκολ του Δουβίκα αλλά στο 81’ μείωσαν και ως το 89’ είχαν φέρει τούμπα το ματς, νικώντας στο τέλος με 3-2!  

Στο 17ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν έσωσε μετά από σουτ του Άσπας. το κόρνερ εκτελέστηκε, η μπάλα βρέθηκε στον Ντε λα Τόρε ο οποίος έστρωσε αριστερά στον Λάρσεν κι εκείνος πλάσαρε για το 0-1. Στο 22’ το σουτ του Φέλιξ πέρασε έξω και στο 28’ ο Πορτογάλος είχε νέα μεγάλη ευκαιρία ενώ στο 40’ η Θέλτα άγγιξε το 2ο γκολ. Αρχικά ο Τερ Στέγκεν είπε όχι σε κεφαλιά του Λάρσεν και στη συνέχεια ο Ντε λα Τόρε σούταρε άστοχος από το πέναλτι, όντας ολομόναχος.

Στο 56’ ο Βιγιάρ είπε όχι σε κεφαλιά του Αραούχο ενώ στο 64’ ο Γκιντογκάν έδωσε αριστερά στον Τόρες που πλάσαρε άστοχα όντα ολομόναχος απέναντι στον Βιγιάρ. Στο 66’ ο Τόρες αστόχησε ξανά από πλάγια αριστερά και στο 70’ ο Τερ Στέγκεν έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Δουβίκα.

Και τελικά στο 76ο λεπτό η Θέλτα έβγαλε απίθανη αντεπίθεση, ο Άσπας πέρασε κάθετα στον Δουβίκα κι εκείνος πάσαρε για το 0-2.

Η Μπαρτσελόνα έβγαλε αντίδραση και στο 81ο λεπτό ο Φέλιξ έβγαλε όμορφα στον Λεβαντόφσκι που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Βιγιάρ για το 1-2. Και μάλιστα στο 85’ ο Κανσέλο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο «Λέβα» πλάσαρε από το πέναλτι για το 2-2. Και στο 89’ ο Γκάβι έβγαλε μαγικά για τον Κανσέλο που από κοντά πλάσαρε στην κίνηση για το 3-2. Στο 90+3’ το συρτό σουτ του Μινγκέθα πέρασε μόλις έξω.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αλόνσο (46’ Γιαμάλ), Κανσέλο, Κοντέ, Κρίστενσεν (61’ Μπαλντέ), Γκιντογκάν, Ρομέου (46’ Αραούχο), Ντε Γιονγκ (36’ Γκάβι), Τόρες (71’ Ραφίνια), Φέλιξ, Λεβαντόφσκι

ΘΕΛΤΑ: Βιγιάρ, Μινγκέθα, Ουνάι Νούνιεθ, Ρίστιτς, Στάρφελτ, Κάρλος Ντομίνγκεθ, Μπελτράν, Ντε λα Τόρε, Άσπας (80’ Σβένμπεργκ), Μπαμπά, Στραντ Λάρσεν (66’ Δουβίκας)