Έντονος ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια.
Τόνισε ότι αυτά που είδε δεν τα είδε ποτέ ξανά στην καριέρα του και ότι το ΑΠΟΕΛ έχασε για λόγους εκτός ποδοσφαίρου.

Για την απόφαση του να αφήσει εκτός 11άδας τον Κβιλιτάια και για τους λόγους που χάθηκε το παιχνίδι: «Έκανε 90 λεπτά στο προηγούμενο παιχνίδι ο Κβιλιτάια και τον άφησα εκτός λόγω κούρασης. Εμπιστεύομαι τον Τομανέ. Μπήκε μετά ο Κβιλί και βοήθησε. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, ελέγχαμε, χάσαμε το πέναλτι και είπα στον διαιτητή ότι με την εμπειρία του έπρεπε να ελέγξει το παιχνίδι. Αυτό που είδα σήμερα δεν το είδα ποτέ στην καριέρα μου, έριχναν τις μπάλες. Σταμάτησαν 6-7 επιθέσεις και αυτό είναι κακό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Να δούμε τι θα κάνει η ομοσπονδία. Αν χάναμε να δώσω συγχαρητήρια όπως έδωσα και με την Γάνδη. Σήμερα χάσαμε για πράγματα εκτός ποδοσφαίρου. Η ομάδα ήταν νευρική, δεν είχαμε φρέσκο μυαλό και αυτό επηρέασε».

Αν επηρέασε το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης: «Δεν ήταν ότι καλύτερο να ερχόμαστε στο ντέρμπι με απουσίες. Δεν ήταν ένα δίκαιο παιχνίδι. Δεν έλεγξε το παιχνίδι ο διαιτητής. Ο ρεφ ήταν ο παράγοντας που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Έκανε πολύ κακή δουλειά»

Για το σκηνικό στο τέλος με τον κόσμο; «Δεν ήταν χαρούμενοι οι οπαδοί μας, είναι δικαιολογημένοι. Είναι νορμάλ. Πρέπει να συνεχίσουμε. Να βελτιωθούμε. Πρέπει να παραμείνουμε μαζί».