Απρόοπτο στον Παναθηναϊκό με Αϊτόρ, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού του και έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εκτός, όπως αναμενόταν και οι Βέρμπιτς, Βαγιαννίδης.

Χωρίς τον Αϊτόρ, ο οποίος έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού του, θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (25/09), στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Πλην του Ισπανού, εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν και οι Βέρμπιτς και Βαγιαννίδης. Από την άλλη, στην αποστολή επέστρεψε ο Κλεϊνχέισλερ.

Το δελτίο Τύπου της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει: Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βαγιαννίδης. Θεραπεία έκανε ο Αϊτόρ λόγω ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.