Παρά τις προσπάθειες και τα μέτρα για αποτροπή του κυκλοφοριακού χάους στους δρόμους της Λευκωσίας…δεν απετράπη. Ούτε η υπηρεσία Park and Ride, ούτε η λεωφορειολωρίδα και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δεν κατάφεραν να μειώσουν τον όγκο των οχημάτων με την εικόνα να καταγράφεται ως εξής…

σδχ
Από νωρίς το πρωί παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση κυρίως προς το κέντρο της Λευκωσίας. Σημειώνεται ότι σήμερα έχουν ανοίξει τα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης, ενώ τη Δευτέρα θα ανοίξουν και τα Δημοτικά Σχολεία.

Μάλιστα η νέα υπηρεσία Park and Ride τέθηκε σε ισχύ από τις 6 το πρωί της Πέμπτης, με την εκπομπή Alpha Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Φανάρη να πραγματοποιούν αυτοψία στο σημείο του ΓΣΠ και να διαπιστώνουν ότι μέχρι τις 7 το πρωί αναχώρησαν πέντε λεωφορεία και κανένας δεν έχει μπει στο λεωφορείο για να μεταβεί στο κέντρο της πόλης.

Χαρακτηριστική και η περιγραφή των καλεσμένων στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, των βουλευτών Ανδρέα Πασιουρτίδη και Χριστιάνας Ερωτοκρίτου, οι οποίοι λόγω της τροχαίας κίνησης καθυστέρησαν να μεταβούν στο στούντιο. Ως φρικτή περιγράφει την κατάσταση η κ. Ερωτοκρίτου, ενώ ο κ. Πασιουρτίδης ο οποίος έρχεται από τη Λάρνακα στη Λευκωσία, αναφέρει ότι μετά τα Φώτα Καλησπέρα «αρχίζουν τα νεύρα».