Ο Χακίμ Ολάζουον αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τις προπονήσεις που έκανε μαζί του, λέγοντας ότι λέει πολλά για τον “Greek Freak” το γεγονός ότι ακόμα ψάχνει τρόπους να βελτιώνεται αν και παίζει στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε τον θαυμασμό του Χακίμ Ολάζουον μετά τις προπονήσεις που έκαναν μαζί. Ο κυριότερος λόγος για αυτό ωστόσο είναι το γεγονός ότι συνεχίζει να θέλει να προσθέτει πράγματα στο παιχνίδι του.

Ο Hall of Famer σέντερ μίλησε για την συνύπαρξή του με τον Γιάννη και είχε μόνο καλά λόγια να πει. “Είναι απίστευτο όταν βλέπεις έναν παίκτη σαν τον Γιάννη να συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να βελτιωθεί, να πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο. Αυτό λέει πολλά για αυτόν, τον τρόπο που δουλεύει και την συγκέντρωση που έχει να γίνει ο καλύτερος που μπορεί” δήλωσε αρχικά ο δις πρωταθλητής του NBA με τους Ρόκετς, για να προσθέσει κλείνοντας:

“Αισθάνθηκα τιμή που δούλεψα μαζί του και πέρασα πολύ όμορφα, επειδή έχουμε παρόμοιο παρελθόν, αφού και οι δικοί του γονείς είναι από την Νιγηρία. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα, όχι μόνο για το μπάσκετ. Ήταν πολύ όμορφα’.