Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στο ΓΣΠ.
ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας έμειναν στην ισοπαλία 1-1, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται από το α’ ημίχρονο.
Το ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 31ο λεπτό με κεφαλιά του Πέτροβιτς, ενώ ο Νταρικβά στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου (45+4’) διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Στην επανάληψη οι δύο προπονητές έκαναν τις αλλαγές τους, τις κινήσεις στην σκακιέρα αλλά δεν άλλαξε κάτι (όσον αφορά το τελικό σκορ) μέχρι το φινάλε.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Ζέφτε, Κβιλιτάια (76′ Τομανέ), Σούσιτς, Ντάλσιο, Μαρκίνιος (63′ Εφραίμ), Σαρφό (76′ Γουίλσον), Κοσταντίνοφ (63′ Βιγιαφάνες), Ντογκαλά (76′ Φετφατζίδης)
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Κίττος, Καραμανώλης, Εφραίμ, Γουίλσον, Βιγιαφάνες, Σατσιάς, Τομανέ, Γαβριήλ, Φετφατζίδης, Πολυκάρπου, Βρόντης

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Πειμπέρνς, Πέρετζ (46′ Αμπντουραχίμι), Κρμέντσικ, Γιούρτσεβιτς Κυριάκου, Νταρικβά, Βαλμπουενά (69′ Τέκιε), Κοστάκε (46′ Σαγκάλ), Κολ
Στον πάγκο: Δημητρίου, Λοίζου, Σέλβικ, Άδωνη, Τέκιε, Αμντουραχίμι, Χουσαίν, Σαγκάλ, Σπόλιαριτς, Παναγιώτου, Μάρκες, Ρόμπινσον

ΓΚΟΛ: 31′ Πέτροβιτς/45+4′ Νταρικβά
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοσταντίνοφ, Πέτροβιτς/Σανγκάλ, Τέκιε
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 9.035

Διαιτητής: Manganiello Gianluca
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα…
5′ Ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Ζέφτε βρήκε χώρο, κινήθηκε, έπιασε το σουτ, απέκρουσε ο Λέουβενμπεργκ και στην επαναφορά ο Ντβάλι έστειλε την μπάλα έξω.
6′ Νέα τελική προσπάθεια για το ΑΠΟΕΛ. Ο Σούσιτς έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Κβιλιτάια έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε έξω.
8′ Ο Κβιλιτάια έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
11′ Σουτ του Βαλμπουενά στα χέρια του Μπέλετς.
21′  Ωραία κίνηση από τον Μαρκίνιος, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
25′ Ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Ντβάλι υπό πίεση έπιασε το σουτ εντός περιοχής αλλά η μπάλα χτύπησε σε πόδια αμυντικών και έφυγε κόρνερ.
27′ Νέα ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Σούσιτς έκανε την γλυκιά σέντρα, ο Μαρκίνιος έπιασε την κεφαλιά για να αποκρούσει δύσκολα ο Λέουβενμπεργκ.
31′ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ το ΑΠΟΕΛ. Ο Ντογκαλά επιχείρησε την σέντρα από δεξιά και ο Πέτροβιτς με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
43′ Ω
ραίο πλασέ του Χάμπου Κυριάκου, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
45+4′ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει ο Απόλλωνας. Ο Εκπολό έπιασε την κεφαίά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά αφού δεν έδιωξε η άμυνα του ΑΠΟΕΛ, ο Νταρικβά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
56′
Ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Σαρφό κινήθηκε ωραία, γύρισε, έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο Λέουβενμπεργκ.
66‘ Ωραία κίνηση και γύρισμα του Σαγκάλ, ο Κρμέντσικ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπέλετς.
67′ To σουτ του Εφραίμ κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
72′ Ωραία κίνηση και σουτ του Σαρφό, η μπάλα έφυγε έξω.
75′ Απειλεί το ΑΠΟΕΛ. Σέντρα του Ζέφτε, γυριστό του Εφραίμ, η μπάλα κόντραρε και έφυγε έξω.
83′ Καλό σουτ του Γουίλσον, απέκρουσε ο Λέουβενμπεργκ.
88′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Σαγκάλ άδειασε με εντυπωσιακό τρόπο τον αντίπαλο του Πέτροβιτς, βρέθηκε απέναντι από τον Μπέλετς, έκανε το πλασέ αλλά με το χέρι απέκρουσε ο Σλοβένος τερματοφύλακας.

————————————————————————————-