Αν έλειπε η…γκέλα με τη Νέα Σαλαμίνα, όλα θα ήταν τέλεια για την φετινή, ανανεωμένη και γεμάτη υποσχέσεις ομάδα του Νταβίντ Γκαγιέγο.
Παρόλα αυτά, η συγκομιδή των 10 βαθμών και η γενικότερη αγωνιστική της παρουσία, μοιράζει υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Είναι πολλά τα θετικά στοιχεία που βγάζει η φετινή Ανόρθωση με πιο σημαντικό την άνεση που τη διακρίνει στο γκολ ( έχει φτάσει στα 10) αλλά και το πολύ καλό ποδόσφαιρο που αποδίδει σε μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Ειδικά, το στοιχεί της ταχύτητας στη μεσοεπιθετική ανάπτυξη, είναι αυτό που αρέσει και κάνει ελκυστική την ομάδα.
Οι Ανορθωσιάτες, δικαιούνται όχι μόνο να συνεχίσουν να στηρίζουν με την ίδια θέρμη τη νέα προσπάθεια που γίνεται, αλλά να νιώθουν πως κάτι το καλό, επιφυλάσσει η σεζόν που διανύουμε.
Ήρθαν πολύ καλοί παίκτες το καλοκαίρι που βοήθησαν ώστε το σύνολο να γίνει πιο ανταγωνιστικό και καλύτερο, ενώ σημειώνεται η περεταίρω βελτίωση στην απόδοση των Τεχέρα και Γκερέρο ( φοβεροί οι δύο Ισπανοί) καθώς και άλλων περσινών παικτών.
Η Ανόρθωση έχει πλέον μπροστά της το πρώτο φετινό ντέρμπι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» .
Ο Νταβίντ Γκαγιέγο με ένα πλούσιο πλέον ρόστερ (πλην του τιμωρημένου Παύλου Κορέα) θα ετοιμάσει την ομάδα του για να χαρίσει στον κόσμο (υπολογίστε ότι θα γίνει sold out) την πρώτη μεγάλη φετινή νίκη πάνω σε αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.