Ο Ανδρέας Φράγκος πατάει μόλις στα 26 του χρόνια, αλλά έχει καταφέρει κάτι που πολύ πιθανόν δεν το έχουμε δει να συμβαίνει ξανά. Έχει αγωνιστεί στις 5 μεγαλύτερες ομάδες της Λεμεσού. Συγκεκριμένα έπαιξε κατά σειρά σε Απόλλων, ΑΕΛ, Άρη, Καρμιώτισσα και από φέτος στην ΑΕΖ.
Μάλιστα ο Φράγκος έχει γράψει και νωρίτερα ιστορία καθώς έγινε ο νεαρότερος που αγωνίστηκε σε Απόλλων, ΑΕΛ και Άρη σε ηλικία μόλις 19 χρονών! Γεννημένος 19/1/97 έκανε το ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα στις 13/4/13 σε ηλικία μόλις 16 χρονών σε τοπικό ντέρμπι μάλιστα με την ΑΕΛ. Με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού έπαιξε για πρώτη φορά στις 30/8/15 στα 18 του χρόνια, κόντρα στην Αγία Νάπα. Ένα χρόνο αργότερα στις 22/8/16 αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη, ως δανεικός από την ΑΕΛ, κόντρα στην Καρμιώτισσα.
Για να κλείσουμε με τα ντεμπούτα του στις λεμεσιανές ομάδες στις 16/9/20 έπαιξε με την φανέλα της Καρμιώτισσας σε ένα παιχνίδι κυπέλλου με το ΘΟΪ, με την ομάδα του να κερδίζει 4-0 και τον ίδιο να σκοράρει ένα γκολ, ενώ φέτος με την ΑΕΖ έκανε ντεμπούτο στις 3/9/23 κόντρα στον Άρη.
Πέραν των λεμεσιανών ομάδων ο Φράγκος έχει αγωνιστεί και σε ΕΝΠ και Νέα Σαλαμίνα.
Αριστείδου Μιχαήλ