Ο Σωφρόνης Αυγουστή, προπονητής της Ομόνοιας, παρέθεσε διάσκεψη τύπου για την πρώτη αναμέτρηση ενάντια στη Μίντιλαντ, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
Δείτε σε βίντεο και διαβάστε όλα όσα είπε:
Aρχικό σχόλιο: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο. Ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια δυνατή ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να δώσουμε ρυθμό και να έχουμε θέληση. Μαζί με τον κόσμο θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο».
Για το ότι ο Ίσακσεν πήρε μεταγραφή στη Λάτσιο: «Σημαντικό είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτελέσματα. Το 2017 (Απόλλων-Μίντιλαντ) ο βασικός φορ της Μίντιλαντ έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας και ο Σόρλοθ, που ήταν αναπληρωματικός σκόραρε 2 φορές και μοίρασε μία ασίστ. Έχει ποιότητα ο αντίπαλος και πρέπει να προσέξουμε».
Για τη Μίντιλαντ: «Η Μίντιλαντ είναι πολύ καλή στο passing game και είναι καλή στο ψηλό παιχνίδι. Από στημένα μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Είναι καλύτερη ομάδα από την Καμπάλα. Δεν μας ξεγελάει το προηγούμενο της παιχνίδι. Πρέπει να κτυπήσουμε στις αδυναμίες τους. Θα είναι διαφορετική η σκέψη μας στο εντός και το εκτός έδρας παιχνίδι. Θέλουμε να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι. Πρέπει να βγάλουμε ποιότητα. Στηρίζω το γκρουπ των παικτών μου. Άρχισαν να βγάζουν αυτοματισμούς. Έχουν δουλέψει πολύ στην προετοιμασία. Μακάρι να κάνουμε όσες τελικές κάναμε με την Καμπάλα».
Για τα αγωνιστικά: «Ο Νικόλας Παναγιώτου έχει πάρει μέρος σε κάποιες προπονήσεις. Στο επόμενο ματς θα είναι στο 100%».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ