Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, παραχώρησε διάσκεψη τύπου για τον πρώτο αγώνα των γαλαζοκιτρίνων κόντρα στην Ντίλα Γκόρι εκτός έδρας, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.
Δείτε βίντεο και διαβάστε τις τοποθετήσεις του:
Αρχικό σχόλιο: «Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και είναι δυνατός στην έδρα του. Κατάφερε να ανατρέψει δύο αποτελέσματα εντός. Είναι το πρώτο ημίχρονο. Είμαστε το ΑΠΟΕΛ, σεβόμαστε τους πάντες αλλά έχουμε απαιτήσεις και έχουμε πνεύμα νικητή. Ήρθαμε για να νικήσουμε και αυτή θα είναι η προσπάθεια μας».
Για τον Κβιλιτάια και Ντβάλι που αγωνίζονται στην Εθνική Γεωργίας και θα αντιμετωπίσουν ομάδα από τη χώρα τους: «Είναι δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Είναι διεθνείς και είναι ιδιαίτερο το αυριανό ματς. Γι’ αυτούς δεν θα είναι συναισθηματικό το παιχνίδι. Πρέπει να παίξουν και να βοηθήσουν να νικήσει το ΑΠΟΕΛ».
Αν η παρουσία του Εφραίμ σημαίνει κάτι για την 11άδα: «Θα δείτε αύριο για την 11άδα».
Για την Ντίλα Γκόρι: «Έχουν έμπειρους ποδοσφαιριστές. Έχουν τρεις πολύ καλούς Βραζιλιάνους. Είναι γρήγορη στα άκρα της επίθεσης. Θέλουν να είναι δημιουργικοί, να κρατάνε μπάλα και να κάνουν το παιχνίδι τους. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και όχι όπως στο πρώτο ημίχρονο με τη Βοϊβοντίνα. Πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη όπως στο α’ μέρος κόντρα στη Βοϊβοντίνα».
Για την αλλαγή στη λίστα και τη συμπερίληψη του Ντογκαλά: «Δεν μπορώ να τους φέρω όλους. Υπάρχουν περιορισμοί. Ο Φαουάζ δουλεύει πολύ στην προπόνηση, αλλά ο Ντογκαλά είναι έτοιμος για να αγωνιστεί. Πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει στο β’ μέρος για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας».
Για το αν παίζει ρόλο ότι το πρώτο ματς είναι εκτός έδρας: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε. Μπορεί να έχουν διαφορετική στρατηγική. Γνωρίζουν ότι μπορούν να πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα εντός έδρας. Θα κάνουν τα πάντα για να νικήσουν, όπως και εμείς. Θα είναι ισορροπημένο ματς. Το δεύτερο θα είναι το αποφασιστικό παιχνίδι για την πρόκριση».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ