Ο Παναθηναϊκός είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, φέρνοντας στο ΟΑΚΑ παίκτες από το πιο ψηλό ράφι. Ο επόμενος μεγάλος στόχος ακούει στο όνομα του Σβι Μίχαλιουκ.
Ο δίμετρος Ουκρανός, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στη θέση του σμολ φόργουορντ, έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία στις ΗΠΑ, φαίνεται ότι είναι πιο κοντά από ποτέ να έρθει στην Ευρώπη, με το «τριφύλλι» να τον έχει προσεγγίσει.
Πού λοιπόν… κολλάει η μεταγραφή; Όπως φαίνεται, σε έναν αρκετά… τραβηγμένο όρο που επιθυμεί ο Μίχαλιουκ. Ο ίδιος λοιπόν ζητά, ούτε λίγο ούτε πολύ, να μην υπάρχει χρονικός περιορισμός στο NBA-out του συμβολαίου του.
Κάτι τέτοιο σημαίνει πως με την σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκού, ο παίκτης θα μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ακόμα και λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της συνεργασίας τους.
Όπως είναι λογικό, κάτι τέτοιο θεωρείται αρκετά δύσκολο να βρει σύμφωνους τους «πράσινους», αλλά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα προσέγγισε τον Μίχαλιουκ.
Από την πλευρά του, ο ελληνικός σύλλογος φέρεται να αντιπρότεινε ο όρος του ΝΒΑ-out να μπορεί να ισχύσει μόνο το καλοκαίρι του 2024, αφού δηλαδή θα έχει πρώτα ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν του με τα πράσινα.