Ξεκάθαρη θέση από τον αναλυτή διαιτησίας Χρίστο Σκαπούλλη για την επίμαχη φάση που έκρινε την έκβαση του αγώνα ΆρηςΔόξα.
Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας εξέφρασε την ακόλουθη άποψη για το πέναλτι που παραχώρησε ο Ανδρέας Αργυρού και μάλιστα χωρίς την παρέμβαση του Ροβέρτου Κώστα από το VAR.
Αναλυτικά η άποψη του κυρίου Σκαπούλλη:
«Η θέση του χεριού του αμυντικού της Δόξας ήταν αποτέλεσμα της κίνησης του σώματος και ήταν σε φυσιολογική θέση (κάτω από τον ώμο)  και ο παίκτης επίσης δεν έκανε καμία κίνηση στην μπάλα. Επίσης η μπάλα κτύπησε στο χέρι του ήταν σε απόσταση από ένα μέτρο.
Αυτά είναι τα βασικά κριτήρια που δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι. Απορώ γιατί πρώτα ο διαιτητής που ήταν τρία μέτρα από τη φάση να μην δει αυτά τα στοιχεία και απορώ περισσότερο γιατί ο
VAR με την άνεση του από το χώρο που βρισκόταν, να μην τον καλέσει έστω να δει τη φάση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για εμφανές λάθος. Τεράστια η αδράνεια και το λάθος από τον Ροβέρτο Κώστα, ο οποίος ουσιαστικά…κάλυψε το λάθος του διαιτητή Αργυρού».
Ξεκαθάρισε επίσης ο κύριος Σκαπούλλης ως εξής:
«Αν ο παίκτης ήταν στημένος σε τείχος για να εκτελεστεί φάουλ και ήταν ακίνητος, τότε σε τέτοια φάση δίνεται πέναλτι. Αλλιώς με την κίνηση που έγινε δεν τίθεται θέμα παράβασης, γιατί που θα πρέπει να πάρει τα χέρια του ο αμυνόμενος;»