Ανάρτηση από τους οργανωμένους φίλους του ΑΠΟΕΛ για τα επεισόδια στην Χλώρακα.
Αναλυτικά:
Δυστυχώς τα χτεσινά γεγονότα στην Χλώρακα δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, αλλά η φυσική εξέλιξη μιας τραγικής πολιτικής διαχείρισης των τελευταίων κυπριακών κυβερνήσεων, η οποία μάλιστα αγγίζει τα όρια μιας εθνικής προδοσίας. Παίρνοντας το πρόβλημα από την ρίζα του και όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους, μία είναι η πραγματικότητα. Η μαζική και ασταμάτητη έλευση(εισβολή) των λ…. αλλοιώνει την εθνολογική σύνθεση του πληθυσμού της Κύπρου και αναπόφευκτα, σε κάποια στιγμή η χώρα μας θα οδηγηθεί σε εσωτερικό πόλεμο!

Οι σκηνές που είδε όλη η Κύπρος εχθές, έκαναν και τον πιο δύσπιστο να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος. Γκετοποιήσεις περιοχών, τσεκούρια, μαχαίρια, ρόπαλα, σπάσιμο μαγαζιών και αυτοκινήτων ήταν το ευχαριστώ όλων αυτών για τη φιλοξενία στη χώρα μας και η… απάντηση τους σε μια διαμαρτυρία των νόμιμων κατοίκων της Κύπρου. Σε λίγο θα χρειαζόμαστε την άδεια τους για να κυκλοφορούμε! Το πρόβλημα δυστυχώς δεν περιορίζεται μόνο μέσα στη Χλώρακα, επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της Κοκκινοτριμιθιάς, τα σπίτια τους και οι οικογένειες τους βρίσκονται κάτω υπό συνεχή απειλή, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που χωρίς άδεια μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών τους για να αράξουν, να κλέψουν , ακόμα και να…αφοδεύσουν! Ένας Θεός ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση..
Πάμε τώρα στον νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστοδουλίδη, που έχει καταντήσει «όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη»!! Πράξεις επί της ουσίας και των προβλημάτων μηδέν, παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις και την έντονη προεκλογική! Τον καλούμε να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του, να πάρει σοβαρές αποφάσεις για το θέμα αυτό και να υιοθετήσει πολιτικές από άλλες χώρες της Ευρώπης που αντιμετώπισαν το ζήτημα αποτελεσματικά, προτού χαθεί οριστικά και αμετάκλητα η Κύπρος μας… Η Ιστορία και ο λαός θα είναι αμείλικτοι μαζί σου…Εσύ κάποτε θα φύγεις, το όνομα σου θα μείνει! Αποφάσισε αν θέλεις και το δικό σου όνομα να γραφτεί σε μαύρες σελίδες της Ιστορίας, όπως άλλων προκατόχων σου.
Οι ευθύνες για αυτή την κατάσταση δεν βαραίνουν μόνο την κυβέρνηση και την απάθεια της, αλλά και μια άλλη μερίδα ανθρώπων που δρα εδώ και χρόνια ως πέμπτη φάλαγγα για τον τόπο, προπαγανδίζοντας ασταμάτητα εναντίον όποιου τολμούσε να διαφωνήσει, ταμπελώνοντας τον ως φασίστα, σοβινιστή, ξενοφοβικό, θιασώτη στρατοπέδων συγκέντρωσης και άλλων σωρών μπουρδοεπιθέτων, που μόνο στόχο είχαν να επιτεθούν στο ήθος όσων προβληματίζονταν και να εξυπηρετήσουν τα δικά τους αλλότρια συμφέροντα, πιθανώς παρακινούμενοι από εχθρούς του ελληνισμού! Μιλάμε για συνειδητούς προδότες, η οποία μια μέρα θα φύγουν νύχτα από την χώρα γιατί θα τους κυνηγά ο ίδιος ο λαός!! Το θετικό είναι πως ο κόσμος φαίνεται να ξύπνησε από την νάρκη και τους παραμερίζει…
Τέλος, ερχόμαστε σε εμάς τους ίδιους και το βαρύτατο χρέος που έχουμε.. Χρέος που αφορά όλους τους Έλληνες της Κύπρου! Ένα χρέος που έχουμε τόσο προς τους νεκρούς ήρωες μας, όσο και προς τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Τι πατρίδα θα τους παραδώσουμε!! Θα λογοδοτήσουμε και εμείς οι ίδιοι για το τι κάναμε και τι όχι! Ο χειρότερος εχθρός της γενιάς μας είναι η απάθεια μας!
Όπως είχε πει και κάποιος μεγάλος άνδρας κάποτε :
« Η αδράνεια και ο φιλοτομαρισμός είναι γνώρισμα και ένδειξη σαπίλας, εθνικής και κοινωνικής. Ντροπή σε αυτούς που τα προτιμούν, ενώ οι άλλοι αγωνίζονται και πέφτουν».
Η ΚΥΠΡΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ!

369194603_804390358143790_5277910861960662932_n