Ένα ακόμη όνομα από το εξωτερικό για τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τον Ροντρίγκο Τοβάρ, οι «ερυθρόλευκοι» πάνε να πάρουν και τρίτο στόπερ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αφού φέρεται να θέλουν τον, Νέιθαν Σίλβα.
Πρόκειται για 26χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Βραζιλία, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό μέσο. Ο Σίλβα έχει συμβόλαιο με τη μεξικάνικη ομάδα ως το καλοκαίρι του 2027 και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο Ολυμπιακός προσφέρει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ στην Πούμας.
Βέβαια, μένει να φανεί κατά πόσο έχει βάση το δημοσίευμα αφού αποκτήθηκε στις αρχές Ιουλίου από την ομάδα με το ποσό των 3,6 εκατ. ευρώ. Νωρίτερα, είχε περάσει από Ατλέτικο Μινέιρο, Ατλέτικο Γκοϊανένσε και Πόντε Πρέτα. Επίσης, πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι 2 φορές διεθνής με την u20 της Βραζιλίας.
Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός απέκτησε προσφάτως με τη μορφή δανεισμού τον Νίκολας Φρέιρε από την Πούμας, όπως και τον Τζάκσον Πορόζο από την Τρουά, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν και οι Ντόη, Ρέτσος, Μπα και Σισέ.