Μία σπουδαία μεταγραφή φαίνεται πως ολοκλήρωσε η Παρτίζαν!
Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν σε συμφωνία με τον Πι Τζέι Ντοζίερ, ο οποίος θα αφήσει το ΝΒΑ ώστε να αγωνιστεί στα γήπεδα της Ευρωλίγκας! Ο Αμερικανός γκαρντ, μάλιστα, επιβεβαίωσε μέσω Instagram τη συμφωνία με τους Σέρβους, ανεβάζοντας την είδηση με ένα ασπρόμαυρο emoji!
Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκει τον ιδανικό παίκτη για να «παντρέψει» με τον Κέβιν Πάντερ στην περιφέρεια, μετά τα κενά που προέκυψαν από τις αποχωρήσεις των Ντάντε Έξουμ και Γιαμ Μαντάρ.

Ο 27χρονος γκαρντ έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, μετρώντας μία «πλούσια» καριέρα στο ΝΒΑ, όπου έχει φορέσει τη φανέλα των Θάντερ, των Σέλτικς, των Νάγκετς και των Κινγκς. Στο Ντένβερ έκανε και την καλύτερή του σεζόν το 2020-21, μετρώντας 7,7 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο!
Την περασμένη σεζόν, έπαιξε λίγα παιχνίδια με το Σακραμέντο, το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν το πέρασε στη G-League με τους Άϊοβα Γουλβς, μετρώντας 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ ανά ματς.
Θυμίζουμε πως ο Ντοζίερ αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Παρτίζαν, που έχει αποκτήσει επίσης τους Όγκνιεν Γιάραμαζ και Ματέους Πονίτκα.