Ο Φιλίπ Πετρούσεφ, εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του Game 3 και την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα, παραδέχτηκε πως έκανε φάουλ πάνω στον Τζαμπάρι Πάρκερ, τόνισε, ωστόσο, πως οι διαιτητές θα μπορούσαν να αποφύγουν να το δώσουν σε ένα τέτοιο σημείο του αγώνα.
«Νομίζω ότι είναι φάουλ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν στο τέλος ενός αγώνα μπορεί να σφυριχτεί κάτι τέτοιο. Αν γινόταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ναι, αλλά στο τέλος δεν ξέρω αν μπορεί να σφυριχτεί», είπε ο Σέρβος φόργουορντ στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να κρίνεται ένα παιχνίδι έτσι. Νομίζω ότι ο Πάρκερ ήρθε προς τα εμένα και πήρε αυτό το φάουλ».
Από εκεί και πέρα είπε: «Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, είχαμε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος της κανονικής διάρκειας, ενώ στο τέλος της παράτασης είχαμε ελεύθερα τρίποντα. Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς, ειδικά αυτά τα τόσο σημαντικά παιχνίδια. Δεν μπορείς να μην είσαι συγκεντρωμένος στο τέλος, είχαμε τρεις ευκαιρίες να κλείσουμε το παιχνίδι, δεν το κάναμε, είναι απαράδεκτο.
Το πιστεύουμε, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε όλοι, ακόμη και οι οπαδοί, να μας δώσουν μεγαλύτερη ενέργεια και να είμαστε στα καλύτερά μας».