Ένα ακόμη «επεισόδιο» στο «σήριαλ» Μάικ Τζέιμς, αυτή τη φορά όχι μεταγραφικό όμως και πάλι «συνδέει» τους δύο «αιώνιους».
Ο Παναθηναϊκός κάνει μια νέα προσπάθεια φέτος θέλοντας να επιστρέψει στα «υψηλά πατώματα» της Euroleague, και ο Αμερικανός γκαρντ συνέστησε υπομονή στους οπαδούς των «πράσινων», φέρνοντας παράδειγμα τον Ολυμπιακό.
«Να είστε υπομονετικοί. Οι οπαδοί και τα κλαμπ θέλουν να πετύχουν άμεσα. Στην  Euroleague τα παιχνίδια δεν είναι πολλά συνεπώς δεν είναι εύκολο να πετύχεις αμέσως και είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις δυσκολίες. Όταν έχεις μια εντελώς νέα ομάδα και όταν τα τελευταία πέντε χρόνια έπαιρνες συνεχώς νέους παίκτες γιατί δεν σου άρεσαν οι ομάδες που είχες, πρέπει αυτό να το σταματήσεις. Πρέπει να διατηρήσεις έναν κορμό παικτών μαζί για καιρό και να δεις τι μπορούν να πετύχουν. Πιστεύω οτι έχουν (σ.σ. ο Παναθηναϊκός) δίπλα τους ένα τέλειο παράδειγμα, καθώς ο Ολυμπιακός. διατηρεί τους ίδιους παίκτες και συνεχίζει να δουλεύουν όλοι μαζί. Πιστεύω οτι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και η ιδιοκτησία και οι τζένεραλ μάνατζερ και οι προπονητές του πρέπει όλοι να είναι λίγο υπομονετικοί. Μπορεί και να πετύχει όλο αυτό αμέσως, όμως το σωστό είναι να γίνει σιγά σιγά»».