Ο Άρης θα ριχτεί στην μάχη με την Ράκοφ στο «Miejski Stadion Piłkarski Raków», την ερχόμενη Τρίτη (8/8) θέλοντας να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό, που θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα στη Λεμεσό (15/8).
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκίνησε φουριόζα στον δεύτερο προκριματικό γύρο ρίχνοντας 11 γκολ στην Μπάτε Μπόρισοφ, και δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση για την εποχή. Αν μπορέσει να σφίξει και τα λουριά λίγο στην άμυνα, αυτό θα δώσει στην ομάδα, περισσότερες ελπίδες για να περάσει στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η αντίπαλος του είναι και αυτή… ανερχόμενη δύναμη στην Πολωνία, αφού… γυρόφερνε τον τίτλο τα τελευταία χρόνια. Φέτος τον κατέκτησε ενώ τα προηγούμενα δύο ήρθε δεύτερη. Μια ομάδα που το 2018-19 ανέβαινε στην πρώτη κατηγορία, κατάφερε σε μια τετραετία να πάρει πέντε τίτλους. Ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και 2 σούπερ καπ.
Φέτος βρέθηκε ξανά στον τελικό κυπέλλου και τον έχασε στα πέναλτι από την Λέγκια, χάνοντας την ευκαιρία να κάνει και το νταμπλ.
Η Ράκοφ ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας την Εσθονική Φλόρα Ταλίν με 3-0 εκτός και 1-0 εντός, ενώ στον δεύτερο γύρο, απέκλεισε την Καραμπάχ με νίκη 3-2 εντός και ισοπαλία 1-1 εκτός.

Μιχαήλ Αριστείδου