Ο «κομμένος» από το tour προετοιμασίας της Παρί Κιλιάν Μπαπέ, θα παραμείνει εκτός πρώτης ομάδας όταν οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (07/08). Η τύχη του για την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1 δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

Το… μπρα ντε φερ Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Μπαπέ συνεχίζεται. Ο Γάλλος σούπερ σταρ που δεν πήρε μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία του συλλόγου στην Ασία, είναι πιθανό να μείνει και πάλι στο περιθώριο όταν οι παίκτες της επιστρέψουν στη δράση στο Poissy αυτή την εβδομάδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «RMC Sports» ο 24χρονος αναμένεται να προπονηθεί με το γκρουπ των «κομμένων» παικτών τη Δευτέρα (07/08), όταν η Παρί επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την προετοιμασία της κι ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση για το αν θα βρίσκεται στον πάγκο ή στην εξέδρα την πρώτη αγωνιστική της σεζόν κόντρα στη Λοριάν στις 12 Αυγούστου.
Αυτό είναι το νέο επεισόδιο στη διαμάχη μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη του, ενώ δεν υπάρχουν ακόμη συζητήσεις μεταξύ των δύο στρατοπέδων. Ο Λουίς Ενρίκε, ο προπονητής της Παρί, δεν αισθάνεται πολύ άνετα με την κατάσταση αυτή. Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί γνωρίζει τη δυσφορία του, παρότι ο Ισπανός τεχνικός θέλει πολύ να έχει στα πλάνα του τον Γάλλο, και γνώριζε όταν έφτασε στο Παρίσι ότι θα έπρεπε να ασχοληθεί με αυτό το ακανθώδες θέμα.
Ο Αλ Κελαϊφί παραμένει σταθερός στη θέση του για τον παίκτη. Ο Καταριανός ηγέτης δεν καταλαβαίνει γιατί ο Μπαπέ δεν έχει αποδεχθεί τη ρήτρα που τον δεσμεύει για πώληση το επόμενο καλοκαίρι και γιατί ο σύλλογος έχει βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, η οποία θεωρείται “ακατανόητη”, ενώ του έχει προσφέρει τα πάντα.
Από την πλευρά του, ο Λουίς Κάμπος παίζει το χαρτί του πυροσβεύστη σε ένα ζήτημα που πυροδοτεί συνεχώς τη φλόγα της δυσαρέσκειας μεταξύ των διαφόρων πλευρών. Ο σύλλογος πρέπει να αποκαταστήσει την ηρεμία προκειμένου να προστατεύσει την αθλητική του πλευρά: τον προπονητή, το προσωπικό και τους παίκτες. Ο αθλητικός σύμβουλος του συλλόγου μιλάει καθημερινά με τον Λουίς Ενρίκε για τον Κιλιάν Μπαπέ και για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση, αν και δεν γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη..