Να ανασυγκροτηθεί πνευματικά και σωματικά, να αποφύγει τα λάθη της Τρίτης και να αντιδράσει με νίκη που θα φέρει τη σειρά στο 2-2 και θα μεταφέρει την πίεση στην Μπαρτσελόνα καλείται ο Ολυμπιακός στο Game 5, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Προερχόμαστε από μια δύσκολη ήττα, σε ένα ματς που εύκολα μπορούσαμε να είχαμε πάρει. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο ματς, αλλά όλες οι αποφάσεις στο τέλος, των αντιπάλων αλλά και οι δικές μας, ήταν κατά κάποιον τρόπο εναντίον μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερες αμυντικές επιλογές, να είχαμε βάλει το τελευταίο σουτ, να είχαμε βάλει μια βολή ή να μη δώσουμε τρίποντο στον Αμπρίνες στο +5. Ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι πολύ δυνατή, ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα. Κάθε λάθος που κάνεις δεν στο συγχωρεί, το πληρώνεις. Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι playoffs όπου κάθε κατοχή μετρούσε και τελικά χάσαμε το ματς όπως το χάσαμε στην παράταση», τόνισε.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να ανασυγκροτηθούμε. Έχουμε αποδείξει σαν ομάδα ότι είμαστε σκληροί σαν ομάδα, θα κοιτάξουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να κερδίσουμε και να μεταφέρουμε την πίεση στην Μπαρτσελόνα. Αυτή τη στιγμή η πίεση είναι σε μας, αλλά θεωρούμε ότι έχουμε την ομάδα, το ταλέντο και τη μενταλιτέ για να χτυπήσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης κι αν είμαστε πιο τυχεροί, γιατί και η τύχη παίζει ρόλο, να πάμε να κερδίσουμε», πρόσθεσε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είπε: «Στο παιχνίδι της Τρίτης ό,τι έγινε… έγινε. Τελείωσε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Έχουμε προετοιμαστεί, είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι και θέλουμε όλοι μαζί, με τη βοήθεια και του κόσμου, να κάνουμε το 2-2».