Ο Κυριάκος Δημητρίου, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, μίλησε για όλα όσα αφορούν της ομάδας της Λάρνακας, στον Super Sport Fm 104.0.
Αναλυτικά:
Για τις δηλώσεις του Όλτρα περί απογοήτευσης και θυμού: «Αν είναι ένα ματς που δεν αποδίδεις όπως το χθεσινό, δεν μπορείς να . Χάσαμε από τον Άρη και τον συγχαίρουμε. Δεν ήταν καλύτερος από εμάς αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει το να είσαι αποτελεσματικός. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο και στην Ευρώπη, το ίδιο και στο ΑΠΟΕΛ».
Για την πολύ καλή εμφάνιση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και η σύγκριση με αυτήν κόντρα στον Άρη: «Η σύγκριση με αυτό είναι που μας απογοήτευσε. Είναι η διαφορά της εικόνας από το βράδι της Πέμπτης μέχρι το βράδι της Δευτέρας. Η εμφάνιση που κάναμε σε πιο χαμηλό επίπεδο παρά με την εικόνα που είχαμε στο Ισραήλ, όπου χάσαμε για άλλους λόγους. Δεν βρεθήκαμε αγωνιστικά εκτός Ευρώπης».
Για το ματς: «Ήταν ένα μας προβληματισμού. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Οφείλουμε να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».
Για τη δυστοκία στο σκοράρισμα: «Αν δεν είχαμε δυσκολίες στην άμυνα και στην επίθεση δεν θα το συζητούσαμε τώρα. Το ότι δεν σκοράραμε χθες. Είναι φανερό ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Όπως και στην άμυνα. Ο κόουτς είπε ότι δεν θυμάται την τελευταία φορά που κρατήσαμε το μηδέν. Περιθώρια βελτίωσης δεν είναι μόνο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, στην ανασταλτική λειτουργία μας».
Για τις μεταγραφές: «Δεν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Θα προχωρήσουμε σε προσθήκες».
Για τα αγωνιστικά: «Ο Φαράζ θα επιστρέψει, ο Σάντος περιμένουμε να τελειώσει το θέμα με την εγγραφή του, ο Κατελάρης ανεβάζει ρυθμούς και ελπίζουμε να τον έχουμε».