Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, επικρατώντας με 1-0 της Μαρσέιγ στη Λεωφόρο.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος μετά το παιχνίδι, αναφέροντας πως θεωρεί ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα βάση της εικόνας της ομάδας του στο γήπεδο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν έχουμε και πολλές επιλογές, για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης πρέπει να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Νομίζω πως ήταν φυσιολογικό αποτέλεσμα βάσει της εικόνας στον αγωνιστικό χώρο, μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς στη Μαρσέιγ, σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στο δεύτερο παιχνίδι.
Δουλεύω με αυτά τα παιδιά δύο χρόνια, ξέρω ότι ενδεχόμενες αποτυχίες σε μια τόσο μεγάλη ομάδα μπορεί να είναι δύσκολες. Σήμερα, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, αλλά μας χρειάζονταν οι τελικές φάσεις. Στο δεύτερο ελέγξαμε το ματς, είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω πόση προσπάθεια κάνουν αυτά τα παιδιά, ανεξαρτήτως των αλλαγών και η εμφάνιση ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη».