Η Μακάμπι Χάιφα πήρε σπουδαίο «διπλό» αφού επικράτησε με 2-1 της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο ματς που ενδιαφέρει τον Άρη για το…Γιουρόπα Λιγκ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Πιερό μόλις στο 5ο λεπτό, ωστόσο στο 12’ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Κούτσκα να πετυχαίνει το 1-1. Η χαρά τους όμως, δεν διήρκησε πολύ καθώς τρία λεπτά αργότερα, στο 15’, ο Σάμπια έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του Ντέγκου και διαμόρφωσε το τελικό το 2-1.
Αυτό σημαίνει πως αν δεν καταφέρουν οι πρωταθλητές μας να προκριθούν επί της Ράκουφ και Σλόβαν Μπρατισλάβας η δεν προσπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα τότε θα τεθούν αντιμέτωπο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΒΑΪΣ): Μπόρχαν, Πάουτσεκ (86’ Ζμρχαλ), Κάσια, Μπάιριτς, Λόβατ, Σαββίδης (75’ Τόλιτς), Κούτσκα Κανκάβα, Ζούμπερου (63’ Μπαρσεχιάν), Τσάβριτς, Αμπουμακάρι (75’ Στρέλετς).

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (ΝΤΕΓΚΟΥ): Νίτζαν, Σούντγκρεν, Σεκ, Γκόντμπρεκ, Κόρνουτ, Χατζίτζα (63’ Νταβίντ), Καλαϊλί (68’ Ποντγκορεάνου), Μποχάμεντ, Τζάμπερ, Σάμπια (79’ Ραφαέλοφ), Πιερό.