Χωρίς κίτρινη προειδοποίηση θα κυλήσει η αυριανή μέρα, πράγμα που σημαίνει ότι ο υδράργυρος θα κινηθεί σε θερμοκρασίες κάτω των 40 βαθμών Κελσίου. Όπως προβλέπει το Τμήμα Μετεωρολογίας, η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα βόρεια παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι το Σάββατο και μικρή πτώση την Κυριακή.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως θα εμφανίζονται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα βόρεια παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι το Σάββατο και μικρή πτώση την Κυριακή για να κυμανθεί κατά το τριήμερο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές