Και 2-0 να τελείωνε το ματς στην Μπρατισλάβα και 3-0 και 4-0 ο Άρης θα το γύριζε.
Η ομάδα του Σπιλέφσκι ήταν εντυπωσιακή, διέλυσε την Σλόβαν με 6-2, ανέτρεψε την ήττα 2-1 στην Μπρατισλάβα και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League.
Ο Γκομίς ήταν ασταμάτητος, πέτυχε τρία, ενώ από μία φορά σκόραραν οι Σόκε και Μαγιαμπέλα και Μπράουν σε μια ονειρική βραδιά στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Στρέλετς και Μπαρσεγιάν τα γκολ των Σλοβάκων.

ΑΡΗΣ: Βανά, Μποακί (62′ Μουσούντα), Μπρόρσον, Γιαγκό, Καζού, Σόκε, Στρούσκι, Μαγιαμπέλα, Γκομίς (79′ Μπαμπίκα), Μοντνόρ, Στεπίνσκι (62′ Μπράουν)
Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Μουσούντα, Μπένγκτσον, Μπράουν, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Ουρόσεβιτς, Μπαμπίκα

ΣΛΟΒΑΝ: Μπορχάν, Λοβάτ, Βίμερ, Μπάιριτς, Μπλάκμαν, Κανκάβα, Κούτσκα, Τόλιτς (57′ Αμπουμπακάρ), Ζουμπέρου (57′ Κάβριτς), Στέρλετς, Μαρσελί (57′ Μπαρσεγκιάν)
Στον πάγκο: Τιρνόφσκι, Χρντίνα, Άγκμπο, Κάσια, Κριζάν, Μπαρσεγκιάν, Αμπουμπακάρι, Πάουσεκ, Λισί, Βόιτκο, Κάβριτς, Σαββίδης

ΓΚΟΛ: 21′ Γκομίς, 24′ Σόκε, 45+6′ Γκομίς, 51′ Γκομίς, 61′ Μαγιαμπέλα, 72′ Μπράουν/ 36′ Στρέλετς, 88′ Μπαρτζεγκιάν.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βίμερ, Τόλιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 2.500
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα…
5′
Αδύναμο το σουτ του Στρέλετς μπλοκάρει ο Βανά. Επικίνδυνη φάση
6′  Σουτ του Μαγιαμπέλα, η μπάλα κόρνερ μετά από απόκρουση του Μπορχάν.
8′  Ο Μαγιαμπέλα και πάλι με σουτ από το ύψος της περιοχής,  ο Σέρβος κίπερ απέκρουσε ξανά.
10′ Σουτ του Στεπίνσκι, απέκρουσε ο Μπορχάν.
21′ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ ο Άρης. Ο Μοντνόρ έκανε την σέντρα και ο Γκομίς με σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
24′ ΓΚΟΛ. 2-0. Πετυχαίνει και δεύτερο γκολ ο Άρης. Συρτή μπαλιά του Στεπίνσκι και ο Σόκε με γυριστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
36′ ΓΚΟΛ. 2-1. Μειώνει η Σλόβαν με κοντινό πλασέ του Στρέλετς.
45+6′ ΓΚΟΛ. 3-1. Πετυχαίνει τρίτο γκολ ο Άρης. Ο Καζού εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Γκομίς με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
51′ ΓΚΟΛ. 4-1. Πετυχαίνει τέταρτο γκολ ο Άρης. Το σουτ του Μαγιαμπέλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Γκομίς με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
66′ ΓΚΟΛ. 5-1. Πέμπτο γκολ για τον Άρη. Το σουτ του Μπένγκτσον σταμάτησε στο δοκάρι, στην επιστροφή ο Σουηδός έκανε νέο σουτ και απέκρουσε ο Μπορχάν, η μπάλα έφτασε τον Μαγιαμπέλα ο οποίος με άψογο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
72′ ΓΚΟΛ. 6-1. Και έκτο γκολ από τον Άρη με τον Μπράουν ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ και με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
88′ ΓΚΟΛ. 6-2. Ο Μπαρσεγκιάν μειώνει για την Σλόβαν.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

 

 

 

 

 

 

—————————————————————————–