Η απόφαση του Γιώργου Παπαγιάννη να απορρίψει την πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού και να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη δυσαρέστησε αρκετά τον πρόεδρο των πρασίνων, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος ξέσπασε μέσω Instagram Stories.
«Πραγματικά μετά και από αυτό δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω στη ζωή μου. Τα έχω δει πλέον όλα, όλα. Σου φέρνουν οι γονείς του 15 χρόνων το παιδάκι στο σπίτι σου και σου λένε: ‘Σε παρακαλώ πρόεδρε, τον παραδίδουμε στα χέρια σου. Να μας τον προσέχεις’.
Οκτώ – εννέα χρόνια που είναι εδώ να μην έχεις στηρίξει και να μην έχεις προσέξει ποτέ κανέναν αθλητή όσο αυτόν. Ίσως μόνο τον Νίκο Παππά, για να μην λέω ψέματα. Να είναι ο πρώτος που θέλεις να κλείσεις, ο πρώτος που θέλεις να υπογράψεις από τον Απρίλιο. Να του κάνεις προτάσεις 1,1 – 1,2 – 1,3, παρ’ όλο που δεν έχει κάνει καλή σεζόν. Γιατί; Γιατί τον θες εδώ, γιατί τον αγαπάς.
Τέσσερις – πέντε μήνες να σε έχει στο περίμενε. Να σου λέει ακατέβατα 1,3 – 1,7 για δύο χρόνια. Στο τέλος να το δέχεσαι, να του λες εντάξει. Και όταν του λες, να σου λέει: “Ξέρεις, παρ’ όλο που δεν είχα ενημερώσει, είχα πει ναι στον Ιτούδη, θα πάω στη Φενέρ. Αλλά, από τη στιγμή που δεν είχα ενημερώσει το σωστό είναι να μείνω εδώ. ΟΚ, θα μείνω εδώ. Δώσε μου 5′ να πάρω τον Ιτούδη να τον ενημερώσω”. Του στέλνεις τα συμβόλαια, περιμένεις, περιμένεις.
Έχει πάει η ώρα 06:00 το πρωί. Και αντί λοιπόν να λάβεις τα συμβόλαια, σε παίρνουν πίσω και σου λένε: ‘Ξέρεις, η μαμάκα μου και ο μπαμπάκας μου δεν με αφήνουν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Θέλουν να πάω στον Ιτούδη γιατί μου δίνουν 200χιλ. παραπάνω’.
Τι να πω; Πραγματικά… Anyway, καλή επιτυχία Γιώργο. Και επειδή το δίκαιο και η αλήθεια είναι δύο μαχητές που δεν έχασαν ποτέ. Εσύ Δημητράκη που ήσουν 13 χρόνια εδώ πέρα και ανδρώθηκες, ξαφνικά εκεί που ο αθλητής δεν έχει πρόταση από πουθενά σε όλη την Ευρώπη, μάξιμουμ πρόταση 700χιλ., όλως τυχαίως έχοντας κάνει συνεταιρισμό με τον ατζέντη του Γιώργου, το ξέρει όλη η Τουρκία και όλη η Ελλάδα, πας και κάνεις πρόταση 1,6 για να μοιραστείτε τα μανατζερικά. Anyway…
Και κάτι ακόμα. Έναν αθλητή που θέλουμε να πάρουμε, έναν αθλητή που έχει έρθει και σου έχει πει ότι δεν θέλει να παίζει για σένα, δεν τον αφήνεις να φύγει μαθαίνοντας ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό. Αν πήγαινε αλλού;», ανέφερε αναλυτικά κ. Γιαννακόπουλος, φωτογραφίζοντας στο τέλος την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ.