Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν τους κιτρινοπράσινους.
Αναλυτικά:
Αρχικά, για την προετοιμασία:
«Είναι σε εξέλιξη η προπόνηση και ετοιμαζόμαστε για το τρίτο και τέταρτο φιλικό και επιστρέφουμε από βδομάδας στην Κύπρο. Για πρώτη φορά συναντήσαμε συνεχή βροχόπτωση. Στα φιλικά ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα θέλει να βλέπει πόσο έτοιμη είναι η ομάδα και αν τη…μοντάρει. Βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο από το πρώτο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και στόχος είναι να δουλεύομε κάποια πράγματα και να βελτιωνόμαστε. Έμεινε να ενσωματώσουμε τα δύο τελευταία φιλικά τον Καπτούμ. Όλοι οι παίκτες παίρνουν χρόνο εκτός του Νικόλα Εγγλέζου γιατί είχε κάνει μια επέμβαση. Έχουμε ένα φιλικό με την Κισβάρντα και το τέταρτο φιλικό θα είναι με αντίπαλο ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Δεν είναι με την ομάδα του Κριστιάνο, όχι».
Για τον Νικόλα Εγγλέζου και τον Καπτούμ
: «Ο Εγγλέζου κάνει ατομικό αλλά ανεβάζει ρυθμούς. Θα δούμε αν θα προλάβει ένα από τα δύο φιλικά. Ο Καπτούμ έκανε την πρώτη του προπόνηση, έπειτα πήγαμε να παίξουμε με τη Βοϊβοντίνα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Νικόλα».
Για τις μεταγραφές: «Ο προγραμματισμός δεν σταματάει ποτέ. Περιμένουμε τις επόμενες προσθήκες. Όταν είμαστε έτοιμοι θα ανακοινώσουμε τις επόμενες προσθήκες. Έχουμε τρεις ανοικτές θέσεις Καταλόγου Α’ για να καλύψουμε αλλά ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος. Μπορεί να προκύψει κάτι, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή ψάχνουμε τρεις θέσεις για  τον Κατάλογο Α’».
Για τη Βοϊβοντίνα και τι πρέπει να προσέξει το ΑΠΟΕΛ: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Η εικόνα που σχημάτισα είναι πως η Βοϊβοντίνα είναι…σφικτή ομάδα και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Δεν μπορείς βέβαια να είσαι απόλυτος αφού έχουν και σήμερα φιλικό και μοίρασαν τον χρόνο. Βέβαια αν ήμασταν στη θέση τους και παίζαμε με ομάδα της Λευκορωσίας δεν θα ανοίγαμε τα χαρτιά μας».