Όλα δείχνουν πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ ετοιμάζει βαλίτσες από Βαρκελώνη για Παρίσι! Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Παρί Σεν Ζερμέν εξασφάλισε το «ναι» του Γάλλου ακραίου επιθετικού για πενταετές συμβόλαιο και πάει να τον αγοράσει από την Μπαρτσελόνα.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν ήδη ενημερώσει εγγράφως τους «μπλαουγκράνα» πως θέλουν να αποκτήσουν τον 26χρονο άσο. Στο συμβόλαιο του Ντεμπελέ υπάρχει ρήτρα 50 εκατ. ευρώ που μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου, δηλαδή… σήμερα! Όμως από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει πως δεν θέλει να φύγει με τέτοιον τρόπο από το κλαμπ, αλλά αφήνοντας ένα πιο μεγάλο ποσό στα ταμεία.

Έτσι όλα δείχνουν πως οι δύο ομάδες θα μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με τα περιθώρια ευελιξίας της «Μπάρτσα» να είναι πάντως περιορισμένα, καθώς ο Ντεμπελέ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και δεν έχει συμφωνήσει για επέκταση, παρότι υπήρχε αυτή η πρόθεση από τον σύλλογο.

Οι Καταλανοί είχαν αποκτήσει τον Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ το 2017 για 135 εκατ. ευρώ (!), με τον Γάλλο στα πρώτα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα να μην προσφέρει τα προσδοκώμενα έχοντας πολλούς τραυματισμούς και ακόμη περισσότερα πειθαρχικά παραπτώματα. Όμως την τελευταία διετία και ειδικά την περασμένη σεζόν ήταν πολύτιμος για την Μπαρτσελόνα έχοντας το 2022/23 8 γκολ και 9 ασίστ σε 35 εμφανίσεις.