Κάποτε ο Πολ Πογκμπά ήταν από τα πιο καυτά ονόματα στο ποδόσφαιρο. Το 2012 η Γιουβέντους τον είχε πάρει τσάμπα από την Γιουνάιτεντ και τέσσερα χρόνια αργότερα τον πούλησε στους Κόκκινους Διαβόλους με 105.000.000 ευρώ. Εκείνη η μεταγραφή έγινε για να ηγηθεί ο Γάλλος της αγγλικής ομάδας. Δεν τα κατάφερε.

Το 2022 η Γιουνάιτεντ χώρισε με τον Πογκμπά και ο διεθνής μέσος αποφάσισε να φορέσει εκ νέου τη φανέλα της Γιούβε ως ελεύθερη μεταγραφή. Η επιστροφή στο Τορίνο ήταν σκέτη καταστροφή. Ο 30χρονος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και αγωνίστηκε σε 10 αναμετρήσεις, μόλις 161 λεπτά.

Πρόσφατα, λοιπόν, κυκλοφορήσαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Πολ να βρίσκεται στο στόχαστρο της Σαουδικής Αραβίας για να κάνει εκεί μεταγραφή και να φορέσει τη φανέλα μίας εκ των ομάδων που τρέχουν τα πάρε δώσε τους με κρατικά χρήματα.

Ωστόσο σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Νικολό Σίρα ο Πολ Πογκμπά έχει διαφορετικό πλάνο για την πορεία της καριέρας του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προαναφερθέντα ο Γάλλος επιθυμεί την παραμονή του στην Γιουβέντους. Φέρεται να δουλεύει δυνατά για να είναι ΟΚ όταν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ενώ παράλληλα είναι αποφασισμένος να διαγράψει την περσινή καταστροφική σεζόν.