Ο προπονητής της Βοϊβοντίνα, Ράντοσλαβ Μπατάκ, τόνισε πως η ομάδα του, ψάχνει ένα δυνατό αντίπαλο για να δώσει την πρόβα τζενεράλε, πριν τον πρώτο αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.
Αναλυτικά:
«Είμαι ικανοποιημένος από την προσέγγιση των παικτών, καθώς και τη δουλειά τους. Στα δύο ματς που δώσαμε, είχαμε την ευκαιρία να δούμε στη δράση τα νεότερα παιδιά που έχουν συμβόλαιο. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τη δεύτερη φάση της προετοιμασίας, που μας περιμένει στη Σλοβενία. Με καλή διάθεση, με σκληρές ασκήσεις, θα παίξουμε τέσσερα με πέντε παιχνίδια εκεί, που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε περαιτέρω και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι να υποδεχτούμε τις όχι λίγες υποχρεώσεις που έχουμε μπροστά μας.
Δεδομένου ότι η έναρξη του πρωταθλήματος μετακινήθηκε κατά μία εβδομάδα, θέλουμε να παίξουμε την πρόβα τζενεράλε στις 19 Ιουλίου. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε έναν αντίπαλο που να είναι αρκετά ποιοτικός και δυνατός, ώστε αυτός ο αγώνας να μας βοηθήσει πριν την πρώτη συνάντηση του 2ου γύρου των προκριματικών για το Conference League, δηλαδή να είμαστε απόλυτα έτοιμοι να υποδεχτούμε την πρώτη μονομαχία με το ΑΠΟΕΛ που είναι στο πρόγραμμα για την 27η Ιουλίου στη Λευκωσία.
Φτιάχνουμε σιγά σιγά το…παζλ, με την επιθυμία να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για αγώνες στους οποίους τουλάχιστον στα χαρτιά, ο αντίπαλος είναι πιο αδύναμος. Θέλουμε να γίνουμε σταθεροί, δυναμικοί και παραγωγικοί. Είναι πιθανό ότι μερικές ακόμη μεταγραφές θα ενσωματωθούν στη Σλοβενία, αλλά, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να πω κάτι πιο συγκεκριμένο για αυτό το θέμα».