Ο Κώστας Σλούκας είναι αυτή την στιγμή στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πράσινους.
Σε λίγη ώρα ο Κώστας Σλούκας θα είναι και με τη βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας γκαρντ είναι αυτή την στιγμή στα γραφεία της ΚΑΕ για να συναντηθεί και από κοντά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πράσινους.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα πάντα είναι έτοιμα, και οι ανακοινώσεις της απόκτησης του Σλούκα από τους πράσινους θα ακολουθήσουν των υπογραφών μέχρι και το τέλος της ημέρας.
Ο Κώστας Σλούκας θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες έκανε γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, μετά από ένα ραντεβού που είχε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πράσινοι ενεργοποιήθηκαν μετά την εξέλιξη αυτή φτάνοντας μέχρι και τη σημερινή εξέλιξη, της συμφωνίας τους με τον Κώστα Σλούκα.
Ο Κώστας Σλούκας μπαίνει στη λίστα των παικτών που έχουν αλλάξει… στρατόπεδο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η λίστα περιλαμβάνει από Σκροπολίθα, Πάσπαλι και Βολκόφ τον περασμένο αιώνα, μέχρι Σπανούλη, Περπέρογλου, Λοτζέσκι και Παπαπέτρου τα τελευταία χρόνια. Δείτε τη λίστα αυτή αναλυτικά εδώ…