Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League πιθανώς την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά το 4-0 επί της Αστάνα και ακόμα δεν έχει οριστεί το πότε θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση στην OPAP Arena ελέω του γεγονότος πως και ο Παναθηναϊκός, εφόσον προκριθεί τη Ντνίπρο θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ.

Όπως, λοιπόν, προκύπτει από το ρεπορτάζ, αυτή τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι η πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ να διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου με τον Παναθηναϊκό να παίζει 24 ώρες αργότερα με τους Μασσαλούς. Μάλιστα, αυτό το σενάριο ενισχύεται από το γεγονός ότι η γαλλική Λίγκα όρισε την πρεμιέρα της Μαρσέιγ με τη Ρεμς για το γαλλικό πρωτάθλημα στις 12 Αυγούστου ημέρα Σάββατο και όχι στις 11 την Παρασκευή που θα γινόταν το ματς, αν η Μαρσέιγ έπαιζε στις 8/8 με το τριφύλλι.

Από κει και πέρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τη μετακίνηση οπαδών. Η UEFA έχει ενημερωθεί για τις σχέσεις των φίλων της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με αυτούς της Μαρσέιγ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.