Ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Καμπάλα κόντρα στην Ομόνοια Αγιούμπ Αλάχ μίλησε στο azerisportγια τα παιχνίδια με τους πράσινους.
Εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η ομάδα του μπορεί να νικήσει στο ΓΣΠ.
«Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Μπήκαμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Ο αγώνας ξεκίνησε με τον τρόπο που θέλαμε. Και γενικά παίξαμε καλά. Νομίζω αξίζαμε περισσότερα από την ήττα. Δυστυχώς, χάσαμε» δήλωσε αρχικά.
Τι νομίζεις πως προκάλεσε την ήττα; Με το σκορ στο 1-0 η Καμπάλα μπορούσε να σκοράρει ξανά; «Νομίζω ήταν λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Όπως είπα, αξίζαμε περισσότερα και θέλαμε να τα καταφέρουμε. Αλλά η κατάληξη ήταν διαφορετική. Σε κάθε περίπτωση, παίζουμε ξανά στις 3 Αυγούστου».
Σκόραρες δύο γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Μπορούμε να πούμε πως ο αγώνας πήγε πολύ καλά για εσένα προσωπικά; «Σίγουρα ναι. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Αλλά δεν είμαι χαρούμενος, επειδή αποτύχαμε. Θα ήταν καλύτερα αν κερδίζαμε».
Η Καμπάλα άλλαξε σχεδόν ολοκληρωτικά το ρόστερ της. Πώς νιώθετε; Ποιο είναι το επίπεδο κατανόησης μεταξύ των παιχτών; «Είμαστε μια ομάδα. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή. Είμαστε όπως μια οικογένεια κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Όλοι παλεύουν για τους όλους, για την ομάδα».
Ποιες είναι οι πιθανότητες της Καμπάλα να περάσει στον επόμενο γύρο; «Έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε στην Κύπρο. Ναι, χάσαμε το πρώτο παιχνίδι. Αλλά οι πιθανότητες είναι ακόμη οι ίδιες. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι και θα πάμε για ένα επιτυχές αποτέλεσμα. Πιστεύω στη νίκη. Το παιχνίδι που έκανε η ομάδα στο πρώτο ματς δίνει κάθε λόγο γι’ αυτό».
Σκόραρες δύο γκολ με ασίστ από τον Ομάρ Χάνι. Μπορούμε να πούμε πως αυτή τη σεζόν το κυριότερο πλεονέκτημα της Καμπάλα θα είναι η συνεργασία Χάνι-Αλάχ; «Ας ελπίσουμε να είναι έτσι. Ο Ομάρ είναι πραγματικά «φωτιά». Ελπίζω να με βοηθήσει πολύ αυτή τη σεζόν».