Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV, στο πλαίσιο του AegeanBall Festival:

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι ο κορυφαίος όλων. Είναι απίστευτος άνθρωπος, είναι φοβερό να δουλεύεις μαζί του. Η κάθε μέρα είναι σχολείο, πρέπει να την αξιοποιήσεις.

Είναι πολύ απαιτητικός, σε πιέζει να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αυτός είναι όλος ο αθλητισμός. Θα σου μάθει πράγματα στο γήπεδο, αλλά θα σου περάσει και την νοοτροπία του. Αυτό είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη».

Για την μεταγραφή του Ματίας Λεσόρ στον Παναθηναϊκό: «Θα δώσει πολλά. Έκανε εξαιρετική σεζόν, πάντα παίζει 100% και γι’ αυτό τον γουστάρει ο κόσμος. Σε όλη την καριέρα του κάθε χρόνο κάνει ένα step up. Έχει πάρα πολλά να δώσει».

Για τα σενάρια της επιστροφής του στο «τριφύλλι»: «Πολλά λέγονται και γράφονται, δεν είναι όλα αλήθειες. Προς το παρόν απολαμβάνω τις διακοπές μου. Δεν έχω αναλύσει πολύ στο μυαλό μου τι θα γίνει. Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Ανυπομονώ για την Εθνική. Έχω ένα θέμα με τον ώμο μου. Είναι βλέποντας και κάνοντας… Ευελπιστώ να είμαι καλά, γιατί η Εθνική είναι κάτι διαφορετικό».

Για την μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στους «πράσινους»: «Δεν το περίμενε κανένας. Είναι μια επαγγελματική απόφαση. Εγώ τον καταλαβαίνω πιο καλά από όλους. Ο Σλούκας είναι αθληταράς, έχει αποδείξει ποιος είναι, έχει προσφέρει πολλά και έχει και άλλα να προσφέρει. Είναι δική του απόφαση και τη σεβόμαστε όλοι μας. Του εύχομαι να είναι υγιής».