Ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και στο Τριφύλλι επισπεύδουν την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, έχοντας προχωρήσει ήδη κάποιες περιπτώσεις.
Ο Παναθηναϊκός πέρασε εμφατικά από το Κόζιτσε, έκανε ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης κόντρα στην Ντνίπρο αλλά ο τραυματισμός του Μπαρτ Σένκεφελντ αποτέλεσε το μοναδικό μελανό σημείο μίας υπέροχης ευρωπαϊκής βραδιάς του Τριφυλλιού. Ο Ολλανδός στόπερ υποφέρει από θλάση, θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα χάσει το μεγαλύτερο-αν όχι όλο- κομμάτι των προκριματικών αγώνων του Τριφυλλιού.
Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι λογικό, αλλάζει την επιλογή του συλλόγου να πατήσει… φρένο μέχρι και τον επαναληπτικό της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός αφήνει το φρένο και από σήμερα πατάει γκάζι για να καλύψει το τελευταίο κενό στο κέντρο της άμυνας, με την έλευση ακόμη ενός στόπερ, ώστε να συμπληρωθεί η τετράδα.
Εξάλλου αυτή την στιγμή οι «πράσινοι» έχουν μόνο δύο διαθέσιμες λύσεις (Μάγκνουσον-Γεντβάι) και τούτο μόνο ιδανική συνθήκη δεν αποτελεί, ίσα ίσα που είναι και ποδοσφαιρικά επικίνδυνο σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα δείχνει έτοιμη να παλέψει για την απόλυτη καλοκαιρινή υπέρβαση.
Μετά την μεταγραφή του Γεντβάι το μεταγραφικό επιτελείο του συλλόγου με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδημητρίου δεν σταμάτησε την προεργασία, δεν σταμάτησε τις προκαταρκτικές επαφές με στόπερ που είχαν ξεχωρίσει και φαίνεται πως υπάρχει ετοιμότητα για την επόμενη κίνηση, η οποία θα ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.