«Ψηστήρι» στον Κέντρικ Ναν ώστε να έρθει στον Ολυμπιακό από τον Έντι Τζόνσον!
Ο θρυλικός Αμερικάνος φόργουορντ που άφησε το 1994 τη λάμψη και τα παρκέ του ΝΒΑ ως ένας από τους καλύτερους σουτέρ στο κορυφαίο για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για μία σεζόν, διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια εξαιρετική σχέση με τους «ερυθρόλευκους», μιλώντας πάντοτε με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του στους Πειραιώτες εκείνη τη χρονιά.

Μάλιστα, ο 64χρονος άλλοτε σταρ του ΝΒΑ αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της ομάδας, με αποτέλεσμα συχνά-πυκνά να αναφέρεται στον σύλλογο του Ολυμπιακού.
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και τώρα, με τον Έντι Τζόνσον να απαντά σε «τιτίβισμα» της σελίδας «NBA Central», η οποία αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κέντρικ Ναν!

Συγκεκριμένα, ο Τζόνσον προέτρεψε τον 27χρονο Αμερικανό γκαρντ να αφήσει το ΝΒΑ και να έρθει στην Ευρώπη για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει καλύτερη λύση για εκείνον, ενώ, παράλληλα θα είναι και η καλύτερή του σεζόν μακριά από τις ΗΠΑ!

«Θα είναι η καλύτερη χρονιά της ζωής του μακριά από το NBA. Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα για να αγωνιστεί από τον Ολυμπιακό», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμά του!