Ούτε καν να… ακούσει την πρόταση της Αλ Χιλάλ δεν έδειξε διάθεση ο Κιλιάν Εμπαπέ. Η Παρί αποδέχτηκε την πρόταση 300 εκατ. ευρώ των Σαουδαράβων, που φέρονται να πρόσφεραν στον ίδιο 200 εκατ. ευρώ ετησίως (!) για δύο χρόνια συμβολαίου.
Ωστόσο μολονότι αντιπροσωπεία της ομάδας ταξίδεψε στο Παρίσι με σκοπό να συναντηθεί με τον 24χρονο άσο και να τον «ψήσει» να υπογράψει, ο ίδιος όχι απλώς έκλεισε την πόρτα στα πετροδόλαρα, αλλά δεν δέχτηκε καν να πάει σε ραντεβού με τους μνηστήρες.
Η στάση του Γάλλου άσου είναι σαφής: θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Παρί, που λήγει το καλοκαίρι του 2024, και να αποχωρήσει τότε ως ελεύθερος. Αυτή η επιμονή του ερμηνεύεται από τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας ως απόδειξη πως έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ για το επόμενο καλοκαίρι.
Πλέον οι σχέσεις Παρί και Εμπαπέ είναι σε οριακό σημείο. Ο παίκτης προπονείται με νεαρούς εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ η διοίκηση αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για την τουρνέ της ομάδας στην Ιαπωνία για φιλικούς αγώνες.