Ο προπονητής της του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Βοϊβοντίνα.

Για το ματς: «Είμαι πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με ιστορία στο σερβικό ποδόσφαιρο, που διαθέτει καλούς, ένα μείγμα νεαρών κι έμπειρων παικτών. Θα είναι δύσκολος αγώνας για μας, ένας τυπικός ευρωπαϊκός αγώνας».

-Για την προετοιμασία: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα και τους παίκτες. Δεν είχαν το χρόνο για διακοπές όμως αυτά είναι τα δεδομένα όταν αγωνίζεσαι στην Ευρώπη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες, γι’ αυτά που τους ζήτησα και ήθελα να μεταδώσω. Μαθαίνουν τον τρόπο που θέλω να παίζουν, αμυντικά κι επιθετικά. Με το χρόνο η ομάδα θα είναι καλύτερη. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι σε τρεις μήνες, αλλά και με καλύτερη φυσική κατάσταση. Είχα την ευκαιρία να δω όλους τους ποδοσφαιριστές, κάποια παιδιά δεν τα είχαμε όσο θα θέλαμε, όπως τον Ντονγκαλά ή τον Γέφτε που πρέπει να προσαρμοστεί στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού».

-Για τη Βοϊβοντίνα: «Ξέρουμε το πώς αμύνεται, ότι έφυγαν κάποιοι παίκτες κι ότι κάποιοι θα λείπουν. Αυτά είναι στα χαρτιά διότι όλα κρίνονται στο γήπεδο».

-Ο στόχος: «Στόχος μας είναι να περάσουμε από τη Βοϊβοντίνα και μακροπρόθεσμα να περάσουμε στους ομίλους. Αυτή είναι η επιθυμία όλων μας. Δεν θέλω να σκέφτομαι μπροστά όμως, παρά μόνο τη Βοϊβοντίνα. Το ίδιο θέλει κι αυτή, δεν πέρασε ποτέ στους ομίλους».

-Για τον κόσμο: «Αυτό που τους ζητάω είναι να μην σταματήσουν ούτε λεπτό να μας στηρίζουν. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέρω πόσο σημαντικός παράγοντας είναι η στήριξη του. Θέλουμε να νιώσει κι ο αντίπαλος τη βοήθεια που μπορεί να μας δώσει ο κόσμος».