Στον Super Sport Fm 104.0, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λάρνακας, που σήμερα γιορτάζει τα 29 χρόνια ζωής.
Αναλυτικά:
Για το ότι η ΑΕΚ γίνεται 29 ετών: «Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στο οικοδόμημα της ΑΕΚ. Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε το σωματείο μας, την πόλη μας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε συνεχιστές του Πεζοπορικού και της ΕΠΑ».
Για το μεταγραφικό πλάνο: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλά ερχόμενος εδώ ο Καπτούμ έγινε ο 5ος ποδοσφαιριστής που αποκτήσαμε και περιμένουμε τις επόμενες προσθήκες. Ψάχνουμε παίκτες για τις θέσεις της επίθεσης. Για τα άκρα και την κορυφή αλλά είναι ανάλογο και με το πλάνο. Δεν γνωρίζω αν θα διαφοροποιηθεί το οτιδήποτε. Αυτό είναι το αρχικό πλάνο σύμφωνα και με τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν».
Αν αλλάζει κάτι στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ: «Περιμένω να δω την εικόνα στα επίσημα ματς. Δεν μπορείς να γνωρίζεις από τα φιλικά. Διατηρήσαμε ένα κορμό και την ίδια στιγμή περιμένουμε την επιπλέον ενίσχυση και θέλουμε να είναι ακόμα καλύτερη η φετινή σεζόν από την περσινή».
Για το ποσοστό μεταπώλησης του Ολατούντζι μετά τη μεταγραφή του στη Σπάρτα Πράγμας: «Ναι θα πάρουμε το 20%. Περιμένουμε να ενημερωθούμε για το ακριβές ποσό και να δούμε πόσα χρήματα θα πάρουμε εμείς.  Μιλάμε για ένα μεγάλο ποσό επειδή . Ο Βίκτορ Ολατούντζι ήρθε ως ποδοσφαιριστής καταλόγου β’ από την Αλκή, του δώσαμε την ευκαιρία και ευχόμαστε να πετύχει. Είναι δουλευταράς και νομίζω ότι θα τα πάει καλά».
Για την πρώτη προπόνηση: «Περιμένουμε τον κόσμο και περιμένουμε να βιώσουν όλοι οι παίκτες τι σημαίνει ο κόσμος της ΑΕΚ. Τους θέλουμε δίπλα μας. Ο κόσμος πάντα έχει  προσδοκίες και περιμένει να τις υλοποιήσουμε. Υπάρχει αύριο φιλικό και την Παρασκευή ερχόμαστε. Θα πάρουν ανάσες οι παίκτες και το Σάββατο θα είναι η πρώτη ανοικτή προπόνηση».
Για τα διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τα 1000 και συνεχίζουμε».
Για τον Φαράζ
: «Για να είναι μαζί μας στην Αυστρία σημαίνει δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση».