Ο Γέπσερ Γιάνσον με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας, μίλησε για τον Βέλικο Σίμιτς, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων.
Αναλυτικά:
Ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μας, Γέσπερ Γιάνσον, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το σκεπτικό της απόκτησης του Βέλικο Σίμιτς.
«Ο Σίμιτς είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιρικής σε καλή ηλικία.
Μεγάλωσε και αγωνίστηκε σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιζόταν στη Βοϊβοντίνα, ενώ είχε πέρασμα και από άλλες ομάδες της Ευρώπης.
Το επόμενο βήμα για αυτόν είναι πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ. Πήραμε έναν έμπειρο και… πεινασμένο ποδοσφαιριστή.
Είναι πολύ ευκίνητος με την μπάλα και μπορεί να αγωνιστεί στα δύο άκρα της επίθεσης και ως επιτελικός μέσος. Είναι… επιθετικός ποδοσφαιριστής και πάντα είναι δυνατός στις μονομαχίες.
Είναι καλός χαρακτήρας και ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύουμε ότι μπορεί να μπει στην ομάδα και να είναι άμεσα ανταγωνιστικός.
Έχει την εμπειρία, αγωνίστηκε ξανά σε Συλλόγους της Ευρώπης και ήταν από τους ηγέτες της Βοϊβοντίνα.
Πρόσφατα αγωνίστηκε στην εθνική ομάδα της Σερβίας σε ένα παιχνίδι απέναντι στην Αμερική. Σε εκείνον τον αγώνα ήταν και αρχηγός της χώρας του.
Ανυπομονούμε να τον δούμε όταν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Δεν έχει δώσει αγώνες τους τελευταίους μήνες, αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση».