Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως στην Ευρώπη θα αγωνίζεται με το «Visit Cyprus» δωρεάν.
Αναλυτικά:
«Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει ότι σε όλους της Ευρωπαϊκούς αγώνες της περιόδου 23-24, έχει παραχωρήσει δωρεάν, το πιο εμπορικό σημείο διαφήμισης της αγωνιστικής μας φανέλας, στο Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου. Το “VISIT CYPRUS” θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού ταξιδιού μας στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα στην Κύπρο συνάπτει μια τέτοια συμφωνία, παραμερίζοντας το δικό της όφελος για την προβολή της Κύπρου.
Ο Άρης προχώρησε στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, θέλοντας να βοηθήσει μέσω της παρουσίας του στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, στην προώθηση και προβολή της Κύπρου μας διεθνώς. Αναγνωρίζοντας την ευθύνη και την τιμή εκπροσώπησης του Κυπριακού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, θεωρήσαμε χρέος μας να συμβάλουμε στη μεγαλύτερη προβολή της Κύπρου στο εξωτερικό.
Από την πρώτη μέρας ανάληψης των καθηκόντων της, η νέα διοίκηση του Άρη έχει αποδείξει ότι πέραν της ενδυνάμωσης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, έχει θέσει στόχους βελτίωσης και ανάπτυξης σε όλους τους τομείς. Τόσο με τη διεύρυνση του δικτύου ακαδημιών, όσο και με το κοινωνικό της έργο. Η παρουσία μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία προβολής της Κύπρου στο εξωτερικό και στόχος μας είναι να αποδειχτούμε ικανοί πρεσβευτές της χώρας μας με την αγωνιστική μας παρουσία, αλλά και με διάφορες προωθητικές ενέργειες όπως η συγκεκριμένη».