Ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι και σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι το πιο “καυτό” όνομα της αγοράς, καθώς το όνομά του έχει συνδεθεί με πολλές ομάδες, ενώ έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Το Sky Sports ανέφερε σε προηγούμενο δημοσίευμά του ότι η Παρί απάντησε θετικά στην πρόταση της Αλ Χιλάλ ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν δείχνει πρόθυμος να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία, παρά το αστρονομικό συμβόλαιο που του προσφέρουν, όπως αναφέρει το relevo.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με ισπανικά και γαλλικά δημοσιεύματα η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και παίζει το παιχνίδι της υπομονής με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η επιθυμία του Κιλιάν Εμπαπέ να φορέσει τη φανέλα των Μαδριλένων είναι γνωστή, ενώ κατά καιρούς έχουν υπάρξει δημοσιεύματα για συμφωνία των δύο πλευρών.
Οι άνθρωποι της Ρεάλ θέλουν να τον αποκτήσουν από τώρα ωστόσο μόνο με ένα ποσό αρκετά μακριά από τα 300 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει η Αλ Χιλάλ. Για την ακρίβεια θέλουν να το κάνουν με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.